Senior Afdeling

 

I Vanløse Badmintonklubs seniorafdeling brænder vi alle for at spille badminton. Vi går op i at have ambitioner lige så vel som at have det sjovt.

Vi er sportsglade og kompetitive mennesker i alle aldre, der går op i at udfordre hinanden på banen. Vi mener, at det er vigtigt, hver spiller tager ansvar for sig selv og hinanden ved at komme med konstruktiv feedback. Det giver bedre forudsætninger for, at vi kan gøre hinanden bedre.

I seniorafdelingen ønsker vi at bidrage til et godt socialt miljø og mødes somme tider efter holdkampe til en øl eller en bid mad. Klubben afholder på tværs af afdelingerne en årlig julefrokost. Det er et af højdepunkterne på året. 

 

Træningstider

Vi træner her

A, B & C-træning

Seniorafdelingen er niveauopdelt i en A- og B-holdstræning med træner.
A-holdet træner mandag kl. 18.00-20.00 og onsdag 20.00-22.00.
B-holdet træner onsdag kl. 18.00-20.00.

1-holdet spiller i Danmarksserien. 2-holdet spiller i Københavnerserien.

Det forventes, at man på disse hold har lyst til at spille holdkamp og prioriterer det. Der vil være et miks af spilorienterede øvelser og kampe, som varierer alt efter tidspunkt i sæsonen og går hånd i hånd med forventningerne til holdturneringerne.

Herudover er der en C-træning, der foregår uden træner. C-holdet træner Tirsdag kl. 19:30 i hal 1

Prøvetræning

Der tilbydes to prøvetræninger for dem, som har lyst til at prøve det af. Derefter vil man blive opkrævet kontingent. Hvis du ønsker at komme til prøvetræning eller har yderligere spørgsmål, kan du kontakte klubbens forperson på mail XXX. Skriv gerne, hvad din erfaring er med badminton, ranglisteplacering og turneringsniveau.

Vi forsøger at besvare henvendelserne inden for en uge, men der kan forekomme længere svartid særligt i forbindelse med ferieperioder.

Hvis du på et tidspunkt gerne vil melde dig ud af klubben, skal du sende en skriftlig udmeldelse til vores medlemsadministrator via klubmodul@vbk.dk

 

Kontingentet

Det koster det

Vores faciliteter

Badminton Bane

Vi har to haller, hvor i vi har seks baner pr. hal

Fitness Center

Der mulighed for at tilkøbe sig adgang til vores fitness i klubben

Holdturnering

Vi har hold af forskellige niveauer og størrelse, så der altid et hold at spille på

Baner

Træner

Haller