Træningsrum

Vanløse Badminton Klub har på lige fod med de øvrige klubber i Vanløse mulighed for at benytte et træningsrum i VIF´s idrætspark ved Klitmøllervej 20. Træningsrummet stilles gratis til rådighed af Københavns Kommune. Rummet må kun benyttes af fuldgyldige medlemmer af klubberne, dvs. at du skal være aktivt medlem af VBK for at bruge rummet. Rummet er en kombination af styrke- og kardiotræning.

VBK har fået tildelt særlige tider i hverdagene. I weekenden er der dog mulighed for at træne uden for disse træningstider. Se tiderne her:

Tirsdag 20-21
Onsdag 15-16
Torsdag 14-15 & 20:30-22
Fredag 16:30-17
Søndag 15-17

Udenfor disse tider er lokalet allokeret til de andre idrætsforeninger, men erfaringsmæssigt kan man godt træne udenfor vores allokeringer, hvis man respekterer andres fortrinsret og forholder sig fleksibel.

For at kunne benytte lokalet kræves en særlig brik, som bestilles i klub-modul: https://vbk.klub-modul.dk/vanloese-badminton-klub–forside og som koster et engangsbeløb på 125 kr. 

Tilmeld dig under Holdtilmelding -> Seniortræning ->Holdnummer 10 og betal 250 kr. i depositum for udlevering af nøglebrik. Pengene tilbagebetales, når brikken afleveres tilbage.

 Du får besked når brikken kan afhentes i Grøndalscentret i receptionen. Her betales de 100 kroner for brikken.